23 Aralık 2009 Çarşamba

Alzheimer hastalığı ve lida

928 Ortaklıklar daha modeli haline gelmektedir. Alzheimer örneğin, şirket Pfizer ile çalışıyor olarak. Birlikte çalışarak, iyi bir sonuç için şansını artırır artı bu riski azaltır mı ve paylaşmak giderleri için bize izin verir.

929 Ekonomik headwinds devam edecektir. Dek işsizlik ve diğer alanlarda kolaylaştırılması görmek, insanlar daha harcama konusunda temkinli olacak.

932 Caruso Bu ille arası teknoloji brüt marjları bir yorumdur. It's fazla şirket yeteneği mevcut boru hattı yatırım yapmaya ve yeni fırsatlar vermek için. Ancak fiyat bir çok daha zorlu ortam olmuştur.

934 ile büyük çoğunluğu [tahmin] tasarruf işgücü indirimleri nedeniyle vardır.

935 Weldon bu Amerika Birleşik Devletleri dışında olacaktır oku. Daha bu şirketin yeniden yapılandırılması sırasında 2007 kişi başına tasarruf farklıdır.

937 Caruso sağlık reformu girişimi hala bazı değişim geçirmekte. Henüz Senato tasarıyı görmedim. Onu bize veya inudstry üzerinde olabilir ne belirli etkisi hakkında konuşmak için henüz erken olduğunu.

938 Firma elektif cerrahi ve tüketici ekonomik baskı görmüştür. Kurtarma uzun take hold ve alacak gelişigüzel olabilir.

939 Weldon zamana kadar kontrol altında işsizlik ve insanların güvenli ve insanın daha önce geçirdim alanlarda harcama olacak sanmıyorum rahat olsun. Işsizlik sayıları artırmak kadar, var olmaya devam edecektir sağlık ekonomik baskı. Ben kimseye bekliyor [ekonomi sanmıyorum] yarın geri kükreyen gelmek.

942 Bu hepimiz için sürekli bir endişe daha fazla dış ortamdır. ... Bu düzenleme, çevre ve pazara yeni ürünler getirme maliyet baskıları var. J & J ürünler yatırım yapmak, kaynak ihtiyacı ve onları başlatmak için.

943 Biz, Türkiye dışındaki bazı ülkelerde bazı ürünlerde fiyat indirimleri olacak biliyorum. Bu olası sağlık üzerine's reform ABD'de

947 Biz, bize üzerinde oldu bulut sonra. O Risperdal ve topamax üzerinde patent süreleri sona ermeden içeren güneş içine geliyorsun.

948 Şirket, tedarik zinciri daha verimli hale getirmeye çalışıyor. İmalat etkileyebilir.

950 Bu Amerika Birleşik Devletleri sadece düzenleyici kurum burada değil, bu dünya çapında düzenleyici organların daha fazla ve haklı nedenle soran vardır bu. Sonuç olarak, ürün tanıtımları daha pahalı hale gelmektedir.

953 Caruso Bu gerçekten organizasyon düzenleyerek ve bize kaynakların işletmenin büyüme yatırım yapmaya izin veren ilgili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder