13 Kasım 2009 Cuma

Ağırlık ve diyet İngiltere Anketi

Bize yaklaşık yarısı (% 43) ağırlığında bir taş bu yılbaşı daha döken, İngiliz Kalp Vakfı (BHF) ve Prens Konserve Balık yeni bir ankete göre istiyorum. Neredeyse ortalama kişi Noel günü tek başına 6.000 kalori civarında tüketilen bakıldığında şaşırtıcı ve çevresinde 5 £ Doğum şenlikli dönemde koydu.

Ankette ayrıca, ama kilo ile birden fazla yedi (% 13) kendi girişimi bir hafta içinde kilo döken terk bekliyorsanız bir Yeni Yıl çözünürlük yapmış bir kişi (% 34) üçte birinden daha ortaya koymaktadır, bu girişimleri beyhude olabilecek.

BHF ve Prens Sağlığınız Heart 'kampanya insanların kararlar için ücretsiz bir kitapçık üreterek sopa onların' yardımcı parçası olarak sürüldü var - senin diyet 'dan doymuş yağ Kes - sizden yağlı Döşeme yardımcı olmak için tasarlanmış sizin love you gıdalar vazgeçmeden diyet.

Araştırmanın diğer önemli bulgular şunlardır:

Insanlar bir şaşırtıcı% 72 kilo ve uygun onların kalp bakmak tutmak istiyorum.
Güneylilerin northerners daha fazla kilo vermek istiyorum.
Bir erkek nüfusunun beşte onlar kilo ve yaklaşık yarısı (% 48), kendi işaretleme enerji seviyelerini artırmak olduğunu söylemek onların cinsel yaşam iken iyileştirmek için sağlıklı olsun istiyorum itiraf.
Kadınların% 55 uygun ve memnuniyeti için daha küçük bir elbise boyutu içine kendi öz saygısı ve% 42 artırmak için kilo vermek istiyorum.
Kadınlar (% 35) sağlıklı gıda seçenekleri zaman dışarı yemek yapmak için daha fazla erkek (% 30) bulabilirsiniz.
Kişi (% 62) yaklaşık üçte ikisi de zor henüz sağlıklı gıda seçenekleri zaman dışarı yemek yapmak için gıdalarda doymuş yağ içeren daha üst düzeyde seçimi sonunda bulamazsanız söylüyorlar.
Bu koroner kalp hastalığı (CHD) tüm ölümlerin% 30 sağlıksız diyetler nedeniyle olduğu tahmin ediliyor. CHD İngiltere'de sadece dört erkek her yıl altı kadın ve biri hayatını iddia - Bu 125.000 kişi civarında's. Ama doymuş Diyetinizdeki yağ miktarını azaltarak da, sırayla, CHD yakalanma riskini azaltır, vücudun kan kolesterol seviyesini düşürmek için yardımcı olur.

Belinda Linden, Merkez Medikal Bilgi BHF yorumlar için, 'genellikle insanların özellikle Noel sonra diyet ve yaşam tarzı, değişiklik yapmak istiyorsunuz, ancak emin şekilde başlayabilirsiniz olmayabilir.

Dedi, 'senin diyet' kitapçık gelen doymuş yağ Kes ekler kalbinizi sağlıklı tutmak ve Kilonuzu kontrol altında tutmak pratik ve basit öneriler sunuyor.

BHF ve Prens ortak üç yıllık kampanya - 'Sağlığınız at Heart' - yanı sıra önde gelen kalp yardım için £ 250,000 en az yükseltmek için sağlıklı dengeli bir diyetin parçası olarak balık yeme önemini vurgulayarak amaçlamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder