5 Kasım 2009 Perşembe

Kilo ve Kalp Hastalıkları

Belfast Bilim adamları nasıl olması cuddly şişman 'ya da sadece çok büyük bir erken mezarın riskini artırabilir bulmak için bir teklifte kilolu olma uzun vadeli sonuçlarını araştırıyor.

Şu düşünmeyle olmanın çok kilolu kalp atak riskini artırabilir göstermektedir. Ancak uzun vadeli resmi olarak belli değil Ancak Belfast bilim adamlarının önceki araştırmalar, sadece 'biraz' kısa vadede kalp krizi riskini artırır olmayabilir şişmanlık bulundu.

Bu nedenle, takım sonraki adım kalp krizi, anjin ve inme gibi kardiyovasküler hastalıklara yakalanma riskini artırır nasıl varlık sadece orta kilolu incelemektir. Ayrıca neden olan kilolu metabolizma değiştirir ve diyabet daha olası kılan keşfetmek umuyoruz. Takım özellikle karın bir obezite merkezi ',' keşfetmek ilgilenen kalçaları yerine bel çevresinde yağ.

Queen's, Dr John Yarnell, "İngiltere'de, Batı, kilolu yetişkin ve çocukların oranı birçok yerinde olduğu gibi keskin bir artış olduğunu söylüyor az Kurşun araştırmacı. Bizim kalp ve dolaşım sağlığı bu bazı sonuçları ancak tanınan , hala, küçük, sadece orta ve kilolu olduğu ekstra yağ yaşam süresi ve hastalık üzerinde bulunan olmanın etkisi hakkında bilinmektedir.

"Biz çok obezite, diyabet ve inflamasyon arasındaki ilişkiyi incelemek için nasıl bu faktörler bizim kalplere riskini artırır keşfedebilirsiniz planlıyoruz."

Lynn Brown, BHF Direktör Kuzey İrlanda için, "Biz zaten kalp saldırılardan İngiltere'nin 137.000 ölümlerin yaklaşık% 8 obezite için bu alana ilave araştırma çok bağlantılı olduğunu biliyorum ekler BHF çok fon hangi memnun olduğunu hoş bir ek olarak, bir .

"Yanı sıra aynı zamanda pek çok eğitim ve insanların makul seviyelere kendi ağırlığı azaltmaya yardımcı olabilir bakım girişimleri finansman araştırma projeleri. Bu araştırma, kalp sağlığı zinciri bu Kuzey İrlanda halkı ve dinlenme yararına olacak bir daha bağlantı vardır UK. "

Charity ücretsiz kitapçıklar kişi duyarlı bir kilo almak yardımcı olmak için bir dizi vardır. Bu 'nasıl kilo vermek için de iyi', Gastronomi Your Heart ve 'Fiziksel Aktivite ve Your Heart'. Için kopya 14 Fitzhardinge St, Londra W1H 6DH de BHF kurun veya web sitemizden www.bhf.org.uk. onları indirmek

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder