30 Ekim 2009 Cuma

Yüksek protein diyeti vs Dengeli Beslenme

LİDA Yüksek protein, düşük karbonhidrat diyeti etkili kilo kaybı değildir onlar iddiasında planlıyor. Onlar sadece düşük kalorili. Eğer kilo çünkü çok az yiyorsun, o sadece's - bu insülin üzerine yüksek protein düşük karbonhidrat diyeti etkisini ile ilgisi yok!

Ayrıca, vücudunuzun, düşük karbonhidrat diyeti düşük kalorili takip altında ve kolayca hasta olabilir yapmak olasıdır.

Filinta Temel glikojen Depolama için

Size en iyi gerçekleştirmek için karbonhidrat gerekir. Ne zaman karbonhidrat yemek, glikoz içine, büyük ölçüde, vücut değişiklikleri, vücut için enerji baş kaynağı. Hemen gerekli değildir karaciğer ve daha sonra kullanmak için kas glikojen olarak depolanır Glikoz.

Her ne kadar egzersiz insülin düzeyleri arttrr ve kan şekeri önce karbonhidrat 30-45 dakika yemek, bu etkiler geçicidir ve performans zarar vermezler. Aslında tüketirler egzersiz performansını artırmak için önce bir saat karbonhidrat. 3-4 saat önce de performansı artırmak "glikojen depolar kapalı tepesi egzersiz Karbonhidrat besleme. Egzersiz programı uzun bir saatten daha uzun süreli sırasında tüketmek karbonhidrat dayanıklılık kaslarınızı zaman düşük glikojen çalışan konum için glikoz sağlayarak yardımcı olur.
Sporcular Need Karbonhidratlar

Aktif insanlar ve sporcular kendi kas korumak için diyet karbonhidrat gerektirir-depolanan glikojen, çoğu spor için baskın yakıt. Bunlar kilo ancak daha fazla kalori tüketmek daha onlar tüketmek. Bu durumda, onlar, karbonhidrat onların suçu değil çatal gerekir.
Dengeli Beslenme İDEAL

Yüksek protein, düşük karbonhidrat diyeti değil bir daha ince, daha sağlıklı, daha iyi atlet yapabilirim. Hatta kötü neden olabilir sağlık. Batı'da hemen hemen tüm profesyonel sağlık grupları dengeli bir diyet içeren tavsiye% 50 proteinden karbonhidrat gelen kalori, yaklaşık% 10% 60% 20 ve% 30 ile% 15 arasında yağ yaklaşık. Bu hala en iyi diyet tavsiyem.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder