26 Temmuz 2009 Pazar

Beslenme ve Sağlık Mitokondrial

lida diyet zayıflama r10seoogleŞu anda ilgi büyük bir olasılık da diyet mitokondrial hasarı en aza indirmek bir rol oynayabilir inceleyerek bulunuyor. Çalışmalar göstermektedir ki antioksidanların yaş-mitokondrial fonksiyonu ile ilgili gerileme karşı korumak ile diyet supplementing. Üniversite Valencia, İspanya, at araştırmacılar bir takım son kükürt ve diyetlerine yanı sıra C ve E, mitokondrial DNA farenin hasar azaltılmış ve korumaya yardımcı vitaminler gibi ortak diyet antioksidan antioksidanlar içeren bulunan doğal, kükürt occuring - mitokondrial glutatyon antioksidan içeren.

Gibi hayati besinleri yeterli miktarda sağlanır Bilim adamları bu hayvanların hangi kalori kadar% 40 oranında kesilmiş edilmiştir beslenme beslenen kaydetti sahip uzun, çok uzun yaşıyorlar. Bu deney hedefi "yetersiz beslenme ile undernutrition ulaşmaktır."

Neden ısı kısıtlama mitokondrial hasarı önlemek mu? Bilim adamları hala konuyu tartışmaya vardır. Muhtemelen mitokondrial oksijen kullanımı çok düşük kalorili diyet ile minimize edilmiştir. Bu daha az zarar oxidants üretiliyor demektir.

Bir makale, American Journal of Physiology of yayınlanan araştırmacılar, diyet kontrolü hatta derin etkiler bulundu. Isı kısıtlama, bu genlerin aktivite değişiklikleri belirir. Karaciğer hücreleri yaşlanma fareler alınan of mitochondria, bunlar, bulunan önemli bir stres tepki gösterdi ve çoğu yaş, stres ile ilgili genetik değişiklikler indüklenen vardı ya tamamen veya kısmen ısı kısıtlaması tarafından engellenmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder