31 Temmuz 2009 Cuma

Okul Diyetleri Hızlı Yiyecek ve Büyüme

lida diyet zayıflama r10seoogle Araştırmalar bu 345 lise temsil 171 okul ilçeleri ile getirildiler. Yanıt ilçeleri California's 1.7 milyon kamu öğrencilerin yüzde 16 hizmet

Okul ilçeleri Ankete katılanların yüzde 71, pizza, hamburger, denizaltı sandviç, patates kızartması gibi alakart öğeleri, fiş, çerezler, yoğurt, bagels, dondurma ve Soda, tüm gıda satış en fazla yüzde 70 for hesap okul.

Marka adı ürünleri tomurcuklanmak: yarısından okulları ya Taco Bell Subway, Dominos, Pizza Hut veya diğer markalı food bulabilirsiniz.

Birçok okul ilçelerde de sağlıklı alakart öğeler satmak. Yarısından fazlası teklif meyve, yoğurt, bagels ve ambalajlı salata.

A la carte öğeler öncelikle Ayaklı satış makinelerin satılıyor, fast food arabaları ve snack bar. Yüksek okulların fazla yarısı kafeteryada satmak alakart öğeleri satmak.

Son on yılda, hızlı gıdalar lise kampüslere bir elyaf haline gelmiştir. Göz bu gıdalar yeniyetmelik ve beslenme artık ve yaşam olan etkisi kadar geliştirmek yeme alışkanlıkları verilen gerekir.

Yiyecek servisi direktörleri sabit sağlıklı gıda seçenekleri ile kendi beslenme ihtiyaçlarını karşılamak veren gençler arasında bir denge bulmak için, öğrenci müşterileri tatmin edici, preslenmiş ve istikrarlı bir mali iş çalışıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder