3 Ağustos 2009 Pazartesi

Muz ve diyet

lida diyet zayıflama r10seoogle Potasyum yetersiz düzeyde vuruşları daha yüksek bir risk altında, özellikle eğer diuretics alıyor insanlar koymak Mayıs, araştırmacılar raporu bugün. Eğer teorisi kanıtlanmış oldu, bazı insanlar kendi beslenme değiştirerek vuruşları tehlikesini azaltmak mümkün olabilir.

Bu çalışma, The Journal of Neurology, 5600 yılında kadın ve erkek, 65 ve üstü, dört ila sekiz yaşındaki izledi. Izlemek olan insanlar vuruş vardı tutarak sonra, baş yazarı, Dr Deborah M. Yeşil the Queen's Medical Center Honolulu yılında, ve meslektaşları bir role sahip görünüyor, bu potasyum bulundu.

Bu araştırmacılar ek çalışma olsun inme ve sıklığı, diyetteki için portakal suyu ve muz gibi besinlerde bol miktarda bulunur potasyum, ekleyerek düşmüş olabilir kurmak için gerekli olduğunu söyledi.

Ama araştırmacılar ve beslenme en az potasyum ile çalışmaya bir insan ve bir buçuk kere bu en olarak vuruş olması muhtemel olduğunu söyledi. 2,4 gram bir günlük giriş olarak düşük ve yüksek olarak 4 gram tanımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder