11 Ağustos 2009 Salı

Okul Yemekleri ve Diyet

lida diyet zayıflama r10seoogle Okul yemek yalın ve daha besleyici alıyorsanız. Federal yetkililerin basınç altında, okullar, kolesterol ve yağ öğle ve kahvaltı kimden sodyum ve çocukların daha fazla meyve ve sebze sunuyoruz trimmed var, hükümet diyor

On yıl önce, hiç bir ilköğretim okulu üçüncü öğrencilerin düşük yağlı yemekleri sunulmaktadır. Şimdi, dört, beş okulların bir Tarım Bakanlığı'na göre geçenlerde rapor ederim.

Okullar kalori 38 kalori den yüzde 34 yüzde yemek toplam yağ içeriği düşürdü var, rapor söyledi. USDA kurallar çerçevesinde, en fazla yüzde 30 olarak verilmiştir. Doymuş da aşağı olan yağ seviyeleri.

"Okul yemek yaklaşık 27 milyon çocuk her gün, bazen bir çocuk aldığı en besleyici yemek veren ulaşırsanız," Dan Glickman, eski tarım sekreter söyledi. "Neyse ki, her zamankinden daha fazla, bu yemekler iyi beslenme ve sağlıklı seçimler sunan işareti isabet bulunmaktadır."

Raporda bir ankette, 1998-99 öğretim yılı süresince yürütülen dayalı ve benzer bir çalışma 1991-92 o Federal yetkililer alarma vardı yapılan takip. Tarım Bakanlığı okul ve yağ içeriği için yüzde 30 maksimum besin için asgari standartları karşılamak için gerektiren başladı.

Okullar kendi menüleri ve yemek hazırlama değişmiş bulunmaktadır. Türkiye ve tavuk şimdi sığır eti ile yağ içeriği düşük için karışıktır. Kafeterya işçi suyu gelen yağlı sos yapmadan önce sektirmek. Okullar çocuklar arasında popüler, çilek, melons ve kiwis dahil olan taze meyve çeşitli sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder