21 Ağustos 2009 Cuma

Diyet, kilo kaybı ve Sağlık

lida diyet zayıflama r10seoogle Dengeli beslenme, birlikte düzenli fiziksel aktivite ile, insan ve sağlıklı bir vücut ağırlığını korumak için diyet geliştirme şansını azaltabilir, hastalıklar ile ilgili kalp hastalığı ve diyabet gibi yardımcı olabilir.

Obezite & Overweight

Obezite ve aşırı kilolu olmanın İngiltere'de yaygın önlenebilir sağlık sorunları arasındadır; onlar kompleks hastalıklar, enerji dengesizlik, ortaya daha fazla kalori fazla kullanılan yemiş olma yani.

İngiltere'de Obezite & Kilo

En son İngiltere Sağlık Araştırması 1997 gösteriyor ki erkeklerin% 62 ve kadınların% 53 erkeklerin% 39 ile karşılaştırıldığında, kadınların ise% 32 1980 yılında fazla kilolu vardır. Erkeklerin Whilst% 6 ve kadınların% 8 1980 yılında obez olduğunu, bu fazla kadın erkek (% 17) ve (% 20), 1996 yılında iki katına vardı.

Dengeli Beslenme

Birçok kişi için, uygulamada dengeli bir beslenme sağlanması yeme anlamına gelecektir daha fazla karbonhidrat-ekmek gibi zengin gıdalar, patates, pirinç ve makarna; daha çok meyve ve sebze yemek, 5 porsiyon bir gün; etin daha küçük kesikler ve daha düşük yağ sürümleri seçtiğiniz için hedefliyor süt ürünleri gibi yaygın yenen gıdaların; makul içme.

Kilo Kaybı Gol

Eğer gol, diyet çeşitli ve dengeli, gerçekçi ve favori çikolata, kek, bisküvi ve lezzetli meze gibi gıdalar, ne zaman kilo kaybı için ayar hedefleri, başarı daha fazla zaman zaman dahil olabilir.

Bu yoktur 'merak' diyet gıdalar ya da kilo kaybına neden olabilir hatırlamak önemlidir. Ne bazı zayıflama diyet vücudun belirli bir bölümünden kilo kaybına neden olabilir. Kilo kaybı nerede stok yağlı yapılmış alanlarda oluşur; kadınlarda kalça ve uyluk ve genellikle erkeklerde mide civarında.

Sensible Kilo Kaybı

Duyarlı bir ağırlık kaybı 1-2 £ (yaklaşık 0.5-1.0kg) bir haftadır. Birçok kişi için, bu konuda 1000kcal bir gün kendi enerji alımını azaltmak anlamına gelecektir. Bu ne kadar ağırlık onlar, nasıl ve İster kadın veya erkek etkin kaybetmek gerekir bağlıdır.

Ağırlık Kontrol Fiziksel Aktivite

Fiziksel aktivite sağlıklı vücut ağırlığının korunması ve kilo kaybı ulaşmak için önemlidir. Ağırlık kaybı olduğunu sadece bazı enerji tüketmek egzersiz yapar ve bir kişi yapmak daha iyi hissediyorum, aynı zamanda sesi kaslara yardımcı olabilir. Egzersiz yoğun aerobik egzersiz programına dahil etmek yok. , Bahçe Yürüyüş ve yüzme ideal faaliyetleri nelerdir; amacı yavaş yavaş günde 30 dakika kadar inşa etmek.

Kaybetmek sadece birkaç kilo olan kişilerin, daha fırsatçı fiziksel aktivite alarak örneğin yerine merdivenleri yürüyerek bir asansör alarak olabilir bütün bu gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder