18 Ağustos 2009 Salı

Olestra & Sağlık Kanada

Sağlık Kanada olestra reddedilir ise, ağır yağ yerine Procter and Gamble'ın, bir gıda Kanada'da katkı olarak kullanmak için yapılmış.

Bir mektup 8 Haziran Marc Le Maguer, bu Genel Müdür Gıda Müdürlüğü tarafından gönderilen göre:

"Sağlık Kanada ve Olestra kendi incelemesi tamamlanmış oldu Olestra bir gıda Kanada'da katkı olarak kullanmak için izin olması için tavsiye kararı aldı."

"Biz bu Sağlık Kanada olestra gelen Kanadalılar korumak için ürünler içeren karar verdi memnun," Michael Jacobson, in the Public Interest (CSPI), olestra bir uzun süredir rakip bilim, Merkezin idari müdürü söyledi. "Bu Kanadalılar'ın gastrointestinal keder ABD tüketici binlerce deneyimli yedek olacak."

While Sağlık Kanada Hayır olestra için söylediği, ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA), Procter and Gamble'ın baskısı altında, olestra uyarı bildirimi düşüyor ( "neden") paketleri gelen karın cramping veya gevşek tabureleri düşünüyor.

The FDA) raporları CSPI kimden olestra (2687 ile ilgili fazla 18.000 olumsuz-tepki; fazla 16.000 Procter and Gamble'ın kimden aldı. Ve FDA daha Bu daha böyle raporlar tarihinde tüm diğer gıda katkı maddeleri kombine için aldı. Birçok rapor, çok sayıda Kanadalı olan olestra-ABD'ye ziyaretlerde ürünleri içeren yedi de dahil olmak üzere şiddetli ishal vakaları tarif

CSPI eden bir rapor dosyaya olestra yeme sonucu olarak olumsuz etkileri olmuştur inanıyoruz kişi çağırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder