13 Ağustos 2009 Perşembe

Şeker ve diyet

lida diyet zayıflama r10seoogle Ortalama bir Amerikalı, rakamlara Gıda intakes en son Federal Sürekli Liste Bireyler (1994-1996) tarafından göre şeker 20 çay kaşığı günde eşdeğer yiyor. Bu giriş yaklaşık yüzde 60, ticaret grubu Şeker Derneği, diyor mısır sweeteners, ağır Soda ve diğer şekerli içecekler kullanılan bir yazılımdır. Diğer bir yüzde 40 sakaroz (tablo şeker) ve az miktarda gelen bal ve melas gibi diğer sweeteners, nereden gelmektedir.

İnsanlar doğal şekerli şeyler için iştah var. Ancak aşırı, şekerli gıdalar bir ücret alabilir. Büyük miktarda fazla kalori, hangi kilo alımı katkıda kadar ekleyin. In order, besinler toplam kalori, özellikle şeker ve yağ gelen kalori dolu ve fiziksel aktivite azalmıştır olmalıdır kilo yükselmiştir. Sonuç olarak, birçok tüketici ve ağırlık kontrolü için şeker yedek için çevirdiler isteyen alt en sevdikleri yiyecekleri vazgeçmek zorunda kalmadan, günlük kalori saymak yardımcı olmak için bir yol olarak.

İki onaylanmış yedek şeker, sakarin ve aspartame, sürmekte olan tartışmalara bu, sakarin söz, geri 20 yılı aşkın bir tarihi konu edildi. Hala hakkında olsun sakarin insanlarda kansere neden olabilir, ve ancak tatlandırıcı hala yaygın olarak kullanılır, bu potansiyel risklerin uyarır bir etiket taşıyan durmak.

Aspartame ateş altında son yıllarda olan bir girişim beyin tümörleri ve diğer ciddi bozukluklar için tatlandırıcı bağlantı için Internet kullanılan kişilerin geldi. Ama FDA aspartame kendi orijinal onay arkasında ve ayakları sonraki değerlendirmeler, ürünün güvenli olduğunu gösteriyor. Nüfusun küçük bir bölümü bir tatlandırıcı's yan Kurulu ve duyarlıdır alımını sınırlandırmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder