4 Ağustos 2009 Salı

Sağlıklı Kilo Kaybı Düşük Öncelik

Kilolu çocuklar gibi onların kadın meslektaşlarınıza olarak yaş 11 kilo döken etmek için, büyük olasılıkla ancak bunlar büyük, İskoçyalı araştırmacıların rapor almaya çalışırken durdurmak görünüyor.

Kilolu çocuklar sadece 16 yaş% 15, olarak kilo için, aşırı kilo ile kız yaklaşık% 50 ile çalışıyoruz. Yaş 11, iki erkek ve kilolu olan kızların% 30 kilo döken çalışıyorsunuz.

Genel olarak, genç kızların daha olası were Diyet ve erkek yaşıtlarından daha da ağırlık endişe olması, ne olursa olsun yaş ve herhangi bir kız aslında kilolu oldu.

Zaman içinde, sadece genişletmektedir ve cinsiyet arasındaki boşluğu, Dr Helen University of Glasgow İskoçya ve meslektaşım ve tatlı elma buldum. Hangi zaman gençler, bu, bu yaşta, kilolu kız buldum 15 döndü sona erdi Bu çalışma, fazla kilolu ve erkek eşler olarak olası bir diyet olmak için üç kez süre kızlar kendi yüksekliklerinin düşük ağırlıklar için tam 16 kabul edildi süresi olasılığı olarak ince çocuklar diyet gerekir.

Eşit kaygı verici, tatlı elma, belirttiğimiz bulma yaklaşık bir altı öğrenci olarak anketler dahil oldu kilolu olarak sınıflandırılan oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder