3 Ağustos 2009 Pazartesi

Ne Kadar Su ihtiyacımız var?

lida diyet zayıflama r10seoogle Su "İçki en az sekiz camlar bir gün" biraz takıntılı izleyin bir atasözü olduğunu. Bunu kanıt tüm bu su tavsiye destek için ayrıntılı bir avı üstlenmiş ve çok iyi, kuru geldi bir bilim adamı. Şimdi grup bu ülkenin beslenme standartlarını setleri de, eğer bu bir günlük sıvı seviyesi iyi bir sağlık için gerekli ilan etmesi için konuyu incelemekte olduğunu - ve ne kadar su dolu bırakır.

O zamana kadar, "sizin susuzluk" itaat iyi tavsiyem, Dr Heinz Valtin, Dartmouth Tıp Okulu, sekiz olan inceleme at profesör emeritus-cam teorisi diyor bu ayın American Journal of Fizyolojisi görünür.

"Bu sadece bir şişe çıkması bu kavram," ve bu yanlış's Paula Trumbo Institute Tıp's Gıda ve Beslenme Kurulu, hangi Mart tarafından belirlenen ilk resmi su tüketiminizi önerisi sorunu karar umuyor of notları.

Aslında, insanlar yemek yemek fazla su emme. Meyve ve sebzeler 80 için yüzde 95 su vardır; et adil bir miktarda içerir; bile kuru ekmek ve peynir hakkında yüzde 35 su vardır Rolls söyledi. Bu suyu, süt ve diğer içeceklerin yanı sıra's.

Bu bir efsane olan su blokları dieters' açlık. Çalışmalar yardımcı olabilir gıda ile su gösterisi daha hızlı, ancak tam hissediyorum sadece yemek arasında içme suyu çok az etkisinin olduğu, rulo söyledi.

Peki ne kadar ihtiyacım var? Eğer insanlar susuzluktan uyun ve bu güvenli bir giriş's normal bir sarı renkli idrar üretilmektedir Institute of Medicine kadar "bir düzeyi," Valtin olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder