28 Temmuz 2009 Salı

Dengeli Vejetaryen Diyeti

Düşük yağlı vejetaryen diyet kalp için iyi olabilir ama size ihtiyacınız beslenme aldığınızdan emin olun.

Bu beslenme uzmanları bir dengeli vejetaryen beslenme, Institute of Medicine, ABD doktorlar prestijli grubu seçilen oluşan, raporlar bu kişilerin herhangi bir et ürünleri yemem sağlamak için bazı ayarlamalar yapmanız gerekebilir sağlık yararları olabilir tanımak bunlar yeterli besin elde ediyoruz.

Çünkü bitki kaynaklardan beslenme kolayca vücut tarafından emilir değil olmasıdır. Bazı gıdalar daha fazla yiyecek ürünleri beslenme, aynı miktar olarak et ve süt elde ediyorum almak gerekebilir. A Vitamini Bu besinler arasında yer alıyor.

The Institute of Medicine doktorların sıkı vejetaryenlerin vitamini A. İyi kaynaklarının yeterli bir giriş elde etmek için daha koyu turuncu veya koyu yeşil sebze yemek derler havuç, brokoli ve tatlı patates sayılabilir. A Vitamini eksikliği görme sorunları ya da doğum kusurları yol açabilir.

Demir başka bir sebze bulunan's besin, ancak bu kadar kolayca vücut tarafından emilir değil bir formu olarak et ürünleri bulundu. Bu iki kez et gelen tutara eşit için sebze ve tahıl gelen demir miktarını alır. Hamile Vejetaryenler demir eksikliği anemisi önlemek için demir takviyeleri almak gerekebilir.

UT Southwestern Medical Center at Dallas Beslenme uzman bir diyetisyen ile ziyaret iyi bir fikir size gerekli olan tüm besin verir Vejetaryen beslenme planı yardımcı olabilir söylüyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder