25 Temmuz 2009 Cumartesi

Folat Gereksinimi Beslenme Sağlık

lida diyet zayıflama r10seoogle ABD'de 2500 Yeni doğmuş her yıl nöral tüp defektli gibi nöral tüp bozukluklar ile doğarlar. Çeşitli diyet ile folat veya folik asit alan günlük yeterli miktarda, yiyecek ve ek Bu doğum kusurları önlenebilir olabilir güçlendirilmis olarak.

Ne kadar folat gereklidir?

Çeşitli diyet kimden folat yeme-zengin yiyecek yanı sıra, Ulusal Bilimler Akademisi, tüm kadınlara hamile olma özelliği önerir güçlendirilmis besinler ve / veya ek gelen folik asit 400 mikrogram tüketiyor. Ancak Amerikalı kadın hala en fazla 200 mikrogram ile folat ve ortalama giriş.

Gün ve göğüs sırasında başına 600 mikrogram beslemeli, 500 mikrogram için gebelik çıkması için gerçek folat ihtiyacı tavsiye edilir. Bu güçlendirilmis besinler veya ek ve geri kalan 200 mikrogram en az 400 mikrogram için doğal folat oluşmasını ile gıdalar gelebilir önemlidir.

Nerede folat bulunur?

Folat yapraklı sebzeler, fasulye, mercimek, portakal suyu, fındık ve tohum bulunur. Folik asit, folat ve sentetik formu, vitamin takviyeleri kullanılmaktadır. Ocak 1998 yılından bu yana, zenginleştirilmiş tahıl ürünleri Amerika Birleşik Devletleri, içinde tahıl ve makarna gibi, folik asit ile takviye edilmiştir sattı. Bu folat folik asit şeklinde içeren tek yiyecekler tahıl ürünleri güçlendirilmiş bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder