31 Temmuz 2009 Cuma

Vitaminler ve Diyet Takviyeleri

lida diyet zayıflama r10seoogle
Bunun yerine sadece sağlıksız gıdalar kendi tüketimini sınırlandırarak konsantre ve tüketici çabaları eklendi sağlık vitaminler, mineraller ve phytochemicals dahil faydalarını tanıtmak ile gıdalar kendi tüketimi artırmak için devam ediyor. Daha proaktif strateji geçen yıl hızlandırılmış bir daha kısıtlayıcı bir yaklaşım bu geçiş. Çabalarını yağ önlemek için ise daha fazla çaba gıdalar bir beslenme yardımı sunan yiyecek yapılmıştır azalmaya devam etti. (Gallup, 1998). Bu ana gıda alışveriş ve% 81 "" gıdalar ya da kendi sağlığı için zararlı maddeler algılanan önlemek devam çünkü yapmak,% 82 aktif yiyecek ve içecekler tercih ediyor arzu besin maddesi veya teklif içeren sağlık yardımları (HealthFocus, 1997) da sözlerine ekledi.

Yetişkinlerin biraz fazla yarısı (% 55) yaparken bazı çaba vitamini güçlendirilmis besinler ve içecekler, diyetlerine dahil en az. 55% vs değil şaşırtıcı, vitamin kullanıcıların daha büyük olasılıkla (% 66) vitamini güçlendirilmis besinler yemeye çalışın. İlginçtir, en yetişkin bir içecek tüketen vitamini güçlendirilmis inanmıyorum vitamini ek duyulan ihtiyaç ortadan kaldırır. (Gallup, 1998).

Tüm yetişkinlerin yaklaşık yarısı (% 53) en az bir vitamini son yıl İçecek güçlendirilmis sarhoş var. Katma kalsiyum (% 23) ile Portakal suyu sık harcadim. Ondokuz yüzde portakal suyu ACE antioksidanlar ile güçlendirilmiş,% 18 meyve suyu çeşitli vitaminler ve mineraller,% 17 meyve içecekler C vitamini ve eklenen vitamin A ve D dışındaki diğer 16% süt ile güçlendirilmiş ile güçlendirilmiş içme rapor
(Gallup, 1998).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder